Furkan BOZKURT
1 sayfadaki 1 sayfası
Furkan BOZKURT
10.10.1991 Tarihinde Kanada'da dünyaya geLerek kanada kimLiği taşıyan BOZKURT amerika ingiLtere vb. üLkere eLini koLunu saLLıyarak gidebiLiyor.BOZKURT'un eğitim hayatı çok renk'Lidir.10.03.1997 tarihinde Kanada AnaokuLunda eğitim'e başLayan BOZKURT okuLun 2.Döneminde yapıLan "İSKA"(ikinci sınıfa koLayLıkLa atLama) sınavında yüksek performans göstererek iLkögretim 1. sınıfı okumadan 2.sınıftan başLamıstır.2. sınıfı kanada'da bitiren bozkurt eğitim hayatına Türkiye'de devam etmiştir.5.Sınıftayken okuLLar arası katıLdıgı "BuL Karoyu AL Parayı" turnuvasında 1.Lik kazanmıştır.Bu 1.Lik ona bir çok kapıyı açmıştır.2002 yıLında katıLdığı en hızLı şarkı söyLeme yarışmasında 2.Lik kazandığı haLde şarkıLarLa arası oLmayan bozkurt 2008 yıLında Sözüer'n ısrarLarıyLa RAP hayatına girmiştir.Şu anda Hanedan Record's bünyesinde çaLışan BOZKURT'a başka pLak şirketLerinden tekLif geLmesine rağmen : "Hanedan Record's benim tek gerçeğim" açıkLamasıyLa Hanedan Record's ' tan ayrıLmıycağını ifade etti.BOZKURT eğitim hayatına Ahmet Buhan Lisesinde 11/Tm-C farkıyLa devam ediyor...
1 sayfadaki 1 sayfası