Orcan COŞKUN
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Orcan COŞKUN
30.11.1991 yıLında Ayazdağ'nda dünyaya gözLerini açtı.AiLenin iLk çocuğuydu.1992 yıLında iLk adımLarını atmaya başLamıştı 1 yaşında tam oLarak yürüyordu buda herkes için bir süprizdi.Ama bir türLü konuşamıyordu.5 yaşında annesini babasını diğer insanLardan ayırt etmeye başLayan Çoşkun 9 yaşına geLdiğinde sadece "a" diyerek annesini çağrıyordu haLa konuşamıyordu.12 yaşına geLmişti 6.Sınıfa gidiyordu ama ne hocaLara nede kantinciye nede arkadaşLarına dert'ini anLatamıyordu.13 yaşında "azimLe s.çan taşı biLe yarar" grup üyesi oLarak azim etti ve konuşmayı başardı ama haLa onu anLamayan büyük bir kitLe vardı.O yüzden Çoşkunun içinde hep bir ukte kaLmıştı hep bir ezikLik.Bütün herşeye muhaLefet oLmasının nedenide buydu!.Müzik oLarak Rap dinLiyen Çoşkun'un en büyük üzüntüsü şarkıLara eşLik edememesi arabesk şarkıLara biLe eşLik edemiyor.2007 yıLında rap müzik yapmak için studyo'ya gitti 1 buçuk senedir üstünde uğraştığı şarkının şimdiLik sadece nakarat'ını söyLiyebiLiyor.Çoşkun yine aynı yıLda Devrim mücadeLesi adı aLtında bir yürüyüşe katıLdı.Yürüyüşte kafasına geLen biber gazı ve jopLardan doLayı sağLıkLı düşünemiyor.Çoşkun Ahmet Buhan Lisesin'de 11/Tm-C farkıyLa Eğitimine devam ediyor...
Geri: Orcan COŞKUN
bi insan ancak bu kadar sallayabilir dedirticek bi yazı
Orcan- Mesaj Sayısı : 64
orcan ben senden öyLe bi öc aLıcam ki bu yazıyı mumLa arıcaksın
Burak- Mesaj Sayısı : 72
farketmez burak gidere gider yaparız bizde:D
yok yok orcan harbi çok büyük bir plan istersen bill gates'i çağır o bile bunun altında kalır...Plan'n içinde bende var'm burak'n sağ kolu olarak :D
ben söyledim söyliceğimi gerisi size kalmış..
1 sayfadaki 1 sayfası