11-TeMe-Ce
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu!

3 posters

Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu! Empty Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu!

Mesaj tarafından Oğuzhan Sözüer Salı Ara. 30, 2008 8:00 am

Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu! 37411

Hakkari'de, ayrıldığı kız arkadaşına 50 metrelik aşk mektubu yazarak kalbini kazanan genç, sevdiği ile sözlendi.
Tartışarak ayrıldığı sevgilisine 50 metrelik aşk mektubu yazarak kendisini affettiren ve kız arkadaşına yeniden kavuşan Naci Kara, kız arkadaşı Nazlıcan Can'ı ailesinden istedi. Naci ve Nazlıcan çifti arasında söz kesildi. Çok mutlu olduğunu, sözlüsüyle birbirlerini çok sevdiklerini belirten Kara, şöyle konuştu:
Bazı nedenlerden dolayı ayrıldık. Ancak ben sevgilime 50 metrelik aşk mektubu yazarak ona karşı hislerimi dile getirdim ve kalbini kazandım. Ayrılığa fazla dayanamadık ve yeniden birleştik. Bu aşkı evlilikle noktalayacağız. 3 ay sonra düğünümüz olacak. Geç de olsa biz muradımıza erdik. Darısı diğer kavuşamayanların başına.

Acaba Bendemi Denesem Very Happy
Oğuzhan Sözüer
Oğuzhan Sözüer
Admin

https://11tmc.yetkin-forum.com

Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu! Empty Geri: Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu!

Mesaj tarafından Furkan Salı Ara. 30, 2008 8:19 am

bu adamda akıl yok Very Happy

Furkan

Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu! Empty Geri: Aşk Budur Feyz Alın.50Metrelik Aşk Mektubu!

Mesaj tarafından ThesseeN Salı Ara. 30, 2008 8:26 am

abi yok böle birseyy 50 sayfa Very Happy harbii akıl yokmus yaa bunlarda ama olsn Allah mutlu etsin bunlari Very Happy

ThesseeN

Mesaj tarafından Oğuzhan Sözüer Salı Ara. 30, 2008 8:28 am

oğlum tahsin sen safmısın 50 sayfa değil 50 metre Very Happy:D:D
Oğuzhan Sözüer
Oğuzhan Sözüer
Admin

https://11tmc.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından ThesseeN Salı Ara. 30, 2008 8:43 am

ne bilm aptalca sey oldgndan önem vermedim 50 metre isi gücümü yokmus ... yaa Very Happy

ThesseeN

- Similar topics